torstai 19. maaliskuuta 2015

Opintovastaavan tervehdys + opintoasioiden TOP 3

Moikka Manalaiset ja tervehdys uudelta opintovastaavaltanne!


Olen Tiina Blake, sosiaali- ja kulttuuriantropologian fuksi, ja toimin Manan hallituksessa opintovastaavana vuonna 2015.


Opintoasiat ovat lähteneet mukavasti rullaamaan heti alkukeväästä. Olemme tavanneet muutamia kertoja yhdessä kaikkien Kannunvalajien ainejärjestöjen opintovastaavien kanssa, ja keskustelleet mm. kursseihin ja opetukseen liittyvistä ongelmista ja niiden parannusehdotuksista, opiskelijoiden ja henkilökunnan välisistä suhteista, sekä yleisistä muutoksista yliopiston tulevaisuudessa.

Sain muutamalta manalaiselta hyvää ja rakentavaa palautetta kursseista, jonka toimitin oppiaine-vastaavan kautta  koko laitokselle, sekä pääsin itsekin osallistumaan oppiaine-kokoukseen jossa päätettiin ensi lukuvuoden opetuksesta. Palautetta olisi teiltä voinut tulla enemmänkin, mutta luotan siihen että asiat ovat hyvin, mikäli palautetta ei tule. :)

Kevään opintoasioiden TOP 3 tähän mennessä:


1. Valintakoeuudistus:


Sosiaali-ja kulttuuriantropologian valintakoe on yhdistetty Kehitysmaatutkimuksen kanssa. Tämä ja muut oppiaineiden yhdistämiset ovat osa suurempaa suunnitelmaa kohti laajempia kandintutkintoja, ja tämä projekti kulkee yliopistolla nimellä 'iso pyörä'. Suosittelen tutustumaan projektiin tiedekunnan internet-sivuilla mikäli tulevat muutokset kiinnostavat.


2. Oppiainekahvit:


Järjestämme Mana ry:n kanssa oppiainekahvit 1.4, jossa opiskelijat pääsevät viettämään aikaa ja keskustelemaan vapaasti laitoksen työntekijöiden ja opettajien kanssa. Tapahtuma alkaa klo 16, paikka ilmoitetaan lähempänä, tarkkaile sähköpostiasi!


3. Tuutor-haku:

Tuutor-haku on päättynyt, ja hakjoita haastatellaan pian.


Koitan muistaa päivitellä tänne opintoasioista lisää aina kun se on ajankohtaista, mutta olkaa rohkeasti yhteydessä minuun mikäli tulee mieleen kysymyksiä tai kommentteja ja vastailen parhaani mukaan!

Ihanaa kevättä Mana!

Tiina Blake
Opintovastaava
Mana ry
tiina.blake@helsinki.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti